Familie/ trenings Leir til Danmark oktober 2019

Årets familieleir går av staben fredag 4 oktober – søndang 6 oktober. A og B gruppa reiser ned torsdag, Ved tvil dette er siste helgen i Høstferien.

Da er det tid for årets sosiale begivenhet samtidig trening for store og små. Detter er en leir hvor foresatte og søsken kan delta på. Det blir treningsopplegg for svømmerne og lagt opp til andre aktiviteter, foredrag osv. Er en veldig fim leir sosialt og gøy! Er du ny i klubben er dette en fin måte å bli kjent med andre på.

Denne leiren er beregnet på alle svømmere med sine i Varodd Svømmeklubb. Om du er A,B, C eller D (Haumyrheia)

Avgang Torsdag 3 okt. kl. 08.00 (dette er kun avgang for svømmerne, pluss trener / ledere) Detter er for svømmerne som klarer seg uten foreldrene sine, til de eventuelt kommer etter fredag. Har skrevet at Torsdag gjelder avgang A og B. Men C gruppa kan om de klarer seg selv uten foreldre. Er med leder(e), trener(e) alt etter hvor mange som kan. Så C- gjengen som skal på SummerGames kan fint reise torsdag 🙂

Avgang fredag 4 okt kl. 8.00 (vi har buffé ned)

Hjemreise for alle søndag 6 oktober med 12.00

Vi blir hentet med buss i Hirsthals og kjørt ned. Samt har konteiner til bagasjen.

Leiren foregår på Løkken iddrettsenter. Her innkvateres vi i flermansrom. Så enkelte familier kan ende opp og dele. Tre måltider til dagen. Sengetøy er inkludert.

Program kommer vil tilbake til!

Pris for leiren er ca. 1500 -2000 per pers. (pga har jeg ikke nøyaktig tilgang.) Vi pleier å ha maks pris per familie. Mener den ligger på under 5000 kr per familie. Kommer tilbake til dette. Da dette er vanskelig å si. Max pris blir lagt til 6100 per familie.

Lurer dere på noe ikke nøl med å ta kontakt. Karina 41665855 /karinalande@outlook.com

 

Påmeldingsfrist 12 august