Sommerhilsen til svømmere og foreldre

Sommerhilsen til svømmere og foreldre😊

 

 

 

Vi er i ferd med å legge bak oss et semester vi sent vil glemer.  I begynnelsen av mars traff korona-pandemien oss alle midt i badehetta.. Samfunnet stoppet opp og gjorde at AQ først lukket dørene og senere tappet ut vannet av bassenget. Alle stevner ble avlyst og for oss var det jo spesielt dumt at vi ikke fikk gjennomført AQ-Open.

Flere har nok klart å trene litt, men mange kjenner seg som fisker på land. Det var skikkelig gøy å se gleden i ansiktene til flere av svømmerne når de stupte uti bassenget i AQ for første gang sist uke😊 Det var gøy at vi i alle fall rakk å starte opp igjen før sommerferien begynner.

Mandag 25.mai var det årsmøte med Varodd svømmeklubb. Silje Lønseth Ringsbu og Jørn Cruickshank takket for seg som henholdsvis leder og nestleder – vi takker dere, Silje og Jørn, for fabelaktig flott innsats i styret over mange år! Selv overtok jeg vervet som styreleder med Åsmund Erøy som nestleder. Det sittende styret ser videre slik ut: Vegard Øksendal Haaland, Ragnhild Jensen, Karina Lande, Birgitta Kersten og Tone Schalla. Vi i styret bestemte at vi nå før sommeren skulle gjennomføre «sommerfest» i treningsgruppene. A og B og C har vært samlet hver for seg. D-gruppen sparer sin sommerfest til over ferien og samles når høstsemesteret starter opp igjen. Vi gleder oss til vi kan samles hele Varodd-familien igjen til høsten.

Smiltes pokal går til en svømmer som har bidratt med godt humør, positivitet og treningsglede gjennom året. Det er lang tradisjon for at Smiltes pokal deles ut på den årlige sommerfesten. Men, siden koronaen som nevnt altså satte en stopper for den store sommerfesten, ble pokalen delt ut på C -gruppas egen lille sommerfest i år. Det var Sigurd Egset som fortjent mottok vandrepokalen. Stor takk til Sigurd for at du har bidratt med smil og glede i Varodd – fortsett med det 😉! Gratulerer!

Vi legger ut informasjon på nettsiden så fort vi vet noe mer om oppstarten i august. A og B gruppa har eget opplegg i sommer og får beskjed på messenger av sine trenere.

Vi vil takke alle trenere som gjør en fantastisk jobb for barna og ungdommen vår. Vi setter utrolig stor pris på jobben dere gjør.  Ønsker også å takke foreldre som engasjerer seg, Karina spesielt, og resten av styret.

 

Vi ønsker dere alle en strålende sommer med sol, svaberg og masse svømming.

 

Vennlig hilsen

Styret v/Daggi